Schreurs Maaseik
Koningin Astridlaan 101b
3680 Maaseik
T. 089 / 56 73 25
F. 089 / 56 14 18
info@schreursmaaseik.be
BTW BE 0422665325
openingsuren :
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
:  9.00 - 18.00 uur
:  9.00 - 18.00 uur
:  9.00 - 18.00 uur
:  9.00 - 18.00 uur
:  9.00 - 18.00 uur
:  9.00 - 17.00 uur
:  gesloten
 |  home  | contact 
| service | producten | merken | verhuur | actueel  Producten

Hakselaar
Waar er geen plaats voor tuinafval is, kunt u op de tuinhakselaars van Viking rekenen om alles op te ruimen.
Een goed onderhouden tuin is een plezier voor het oog. Maar waar moet u heen met tuinafval zoals maaisel, snoeisel, bladeren en verdorde bloemen? Dan toont de tuinhakselaar van VIKING zich in meer dan ťťn opzicht een waardevolle hulp.

Ten eerste maakt hij plaats
.
Hij bevrijdt u van de grote takken, twijgen en andere volumineuze plantenresten waar u elk jaar weer mee te maken krijgt. De snijsystemen van VIKING verkleinen het volume van het snoeisel aanzienlijk.

Zo kunt u dat gemakkelijk en comfortabel verwijderen - of het als mulch- of compostmateriaal gebruiken. Maak korte metten met organisch tuinafval en creŽer meer ruimte om uw tuin optimaal te onderhouden.

In de tweede plaats levert een tuinhakselaar van VIKING waardevolle grondstoffen.
Het gecomposteerde hakselmateriaal bevat precies de voedingsstoffen die uw tuinplanten nodig hebben om te gedijen. De messystemen van de hakselaar hakken de plantenresten klein zodat ze nadien sneller tot hoogwaardige mest vergaan.

In de derde plaats werkt een tuinhakselaar van VIKING als een verjongingskuur voor uw tuin.
De compost die u uit het hakselmateriaal wint, verbetert op een natuurlijke manier de bodem en laat het gazon, de bloemen en de heesters nog mooier groeien. Met een tuinhakselaar van VIKING maakt u een goede keuze.
De innovatieve techniek, de grote betrouwbaarheid en het eenvoudige onderhoud ervan zijn gebasserd op meer dan 25 jaar technische ervaring. Het aanbod omvat modellen voor elke toepassing. U vindt er dus ongetwijfeld ook een model in dat perfect is voor uw tuin.